16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dobitnica novinarske nagrade „Zlatna penkala 2011.“ posjetila našu županiju
D

Ne propustite

Američko-talijanska novinarka Lucy Gordan Rastelli, inače dobitnica nagrade „Zlatna penkala 2011.“ posjetila je Koprivničko-križevačku županiju.

Novinarka Lucy Gordan Rastelli, koja surađuje s brojnim svjetski renomiranim časopisima kao što su New York Daily News, The New York Observer, The European, Denver Post i drugima, posjetila je Galeriju naivne umjetnosti u Hlebinama, Staru kuću Ivana Generalića, Galeriju Josipa Generalića, te naivnu umjetnicu Biserku Zlatar u Goli.

 

Uspješnu novinarku ugostili su djelatnici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, te su se potruditi omogučiti joj da dobije detaljne informacije i uvid u bogatstvo naive u našoj Županiji kako bi je na taj način promovirala u svojim napisima.

Inače, „Zlatna penkala“ je nagrada koja se dodjeljuje najboljim inozemnim turističkim novinarima za najbolje tekstove, odnosno radio i TV priloge o Republici Hrvatskoj. Nagrada predstavlja zahvalu novinarima za promoviranje hrvatske turističke ponude stranim tržištima, a svake godine se odabiru dva svjetska novinara, jedan iz tiskanih te jedan iz elektroničkih medija, koji dobivaju Grand prix statuete „Zlatna penkala“. Svi ostali nominirani novinari dobivaju manju statuu „Zlatna penkala“,  plaketu-zahvalnicu autora Ivice Propadala, te putovanje Hrvatskom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×