11.8 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odlukom Vlade

Dobra vijest za umirovljenike, do ožujka će na njihove račune sjesti novčane naknade
D

Vlada Republike Hrvatske, na svojoj sjednici održanoj 21. prosinca 2023. godine, donijela je Odluku o isplati jednokratnih novčanih naknada korisnicima mirovina

Ne propustite

U moru loših vijesti, inflacije, podizanja cijena i nesigurne budućnosti, dobra vijest dolazi za dio naših umirovljenika.

Naime, Vlada Republike Hrvatske, na svojoj sjednici održanoj 21. prosinca 2023. godine, donijela je Odluku o isplati jednokratnih novčanih naknada korisnicima mirovina kojima dodatak nije isplaćen u prosincu, a sve u cilju ublažavanja posljedica rasta troškova života.

Dodjela jednokratnih naknada vršit će se ovisno o iznosu mirovine, pa će tako najviši iznos dobiti oni s najnižim mirovinama koje iznose do 300 eura, a njihova će naknada biti 160 eura.

Sljedeći su u nizu oni s mirovinama do 435 eura koji će ostvariti naknadu od 120 eura, dok će oni s mirovinom do 570 eura ostvariti iznos od 80 eura potpore.

Najniži iznosi naknada uplatit će se onima s najvišim mirovinama i to onima s mirovinom do 700 eura u iznosu 60 eura, odnosno onima čije mirovine dosežu do najviših 840 eura u iznosu od 50 eura.

Prema najavi Vlade, ovi dodaci na mirovine trebali bi biti isplaćeni najkasnije u ožujku ove godine.

Više informacija o uvjetima ovih dodjela, te potrebnoj dokumentaciji možete saznati na stranici Narodnih novina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

FOTO/VIDEO Krava na imanju Golubićevih otelila muške „blizance”, Andrija: Nije ovo prvi put da smo dobili „dvojke”

Na imanju obitelji Golubić u Otočki, naselju na području Općine Gola, krava je otelila „blizance”, dva zdrava muška teleta. Rijetkost...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×