24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicija

Dobra vijest za umirovljenike sa skromnim primanjima, Grad osigurao uskrsnice, pogledajte u kojem iznosu i koliki je cenzus
D

Koliko će umirovljenika dobiti uskrsnicu nisu nam otkrili, baš kao što se još uvijek točno ni ne zna kada i gdje će se uskrsnice dijeliti

Ne propustite

U ovim teškim vremenima stiže i jedna dobra vijest za koprivničke umirovljenike, odnosno korisnike osobne invalidnine s prebivalištem na području grada, koje su gradski čelnici i ove godine odlučili darivati sa simboličnom uskrsnicom.

Naime, svima onima čija mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču 2023. godine, zajedno s dodacima, ne prelazi 306 eura, odnosno 2305,56 kuna, isplatit će se 30 eura uskrsnice. U gradskom proračunu za tu je svrhu osigurano 50.000 eura, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Ulazimo u uskrsno vrijeme i ono što je zaista lijepa tradicija Grada Koprivnice je da se u to vrijeme isto sjetimo naših umirovljenika i korisnika osobne invalidnine. Vjerujem da, bez obzira na to koliko je to skromno, pokazujemo koliko su nam bitni naši umirovljenici i korisnici osobne invalidnine i da se u to uskrsno vrijeme prisjećamo svih onih ljudi koji su i stvarali ovaj grad i odricali se za sve ono što imamo danas – poručio je ukratko koprivnički gradonačelnik.

Iz Grada su napomenuli da će se umirovljenicima sredstva isplaćivati uz predočenje dokaza o prebivalištu i visini mirovine isplaćene za veljaču, a osobama s invaliditetom na njihov tekući račun ili putem financijske usluge poštanskom uputnicom za osobe koje nemaju otvoren račun u banci.

Koliko će umirovljenika dobiti uskrsnicu nisu nam otkrili, baš kao što se još uvijek točno ni ne zna kada i gdje će se uskrsnice dijeliti. Tek su poručili da bi to trebalo biti u tjednu uoči Uskrsa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×