15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijave do 4. rujna

Dobre vijesti za roditelje osnovnoškolaca, Đurđevac će sufinancirati produženi boravak
D

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu

Ne propustite

I ove godine Grad Đurđevac će sufinancirati produženi boravak djece u Osnovnoj školi Đurđevac.

Svi roditelji koji bi željeli iskoristiti tu pogodnost trebali bi do ponedjeljka 4. rujna iskazati interes  za upis učenika u taj program u nastavnoj 2023./2024. godini. poručuju iz Grada.

– Grad Đurđevac će sufinancirati produženi boravak i ove godine, s time da će se veći iznos podmiriti iz gradskog proračuna, a trošak produženog boravka za roditelje će iznositi 66,36 eura ili 500 kuna po učeniku. Za dvoje učenika u obitelji cijena je 106,18 eura odnosno 800 kuna. U produženi boravak se mogu uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda osnovne škole – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Janči je dodao da je to velika pogodnost za zaposlene roditelje i prava prilika da se, nakon radnog vremena, više i bez dodatnih obaveza oko učenja druže sa svojom djecom.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

– Molimo stoga roditelje da se jave najkasnije do 4. rujna 2023. godine, osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole. Za iskazivanje interesa dovoljno je poslati podatke o učeniku (ime, prezime i razred), a nakon formiranja skupina pripremit će se ugovori koje će roditelji dobiti od učiteljica na potpis – rekao je ravnatelj OŠ Đurđevac Danijel Domišljanović i dodao da se sve informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku mogu pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Kontakt e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr
Kontakt telefon: 048/812-414

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pozitivni trendovi

Gradsko vijeće: Koprivnica će od poreza “ugrabiti” 20 milijuna eura, spremni smo biti partneri za gradnju Doma za starije

Koprivnica će, sudeći po današnjem rebalansu proračuna, premašiti granicu od 20 milijuna eura poreznih prihoda na godišnjoj razini. To...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×