6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Subvencije

Dodjela bespovratnih novčanih sredstava za sadnju bobičastog voća
D

Ne propustite

Iz Općine Pitomača objavili su kako će subvencionirati sadnju bobičastog voća, a na natječaj se mogu prijaviti samo poljoprivredna gospodarstva koja zadovoljavaju određene uvjete.

Predmet natječaja je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za subvencioniranje nabave certificiranih sadnica bobičastog voća – jagoda, malina, kupina, aronija, ribiz, borovnica, brusnica, goji, i tako dalje.

Natječaju za bespovratno sufinanciranje mogu pristupiti samo poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i imaju status fizičke osobe, obrtnika ili pravne osobe, imaju prebivalište odnosno sjedište na području općine Pitomača i obavljaju poljoprivrednu djelatnost na području općine te su u 2016. godini posadili najmanje 2.000 sadnica jagoda ili 500 sadnica ostalog voća.

Subvencija se odobrava u iznosu do 50% nabavne cijene po priloženom računu, odnosno najviše do 5 tisuća kuna po poljoprivrednom gospodarstvu.

Natječaj je otvoren do 31. listopada ove godine, a tekst cijelog natječaja i obrazac zahtjeva možete pronaći na linkovima u nastavku:

TEKST CIJELOG NATJEČAJA

OBRAZAC ZAHTJEVA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Jakšić, Sobota, Lacković i Golubić idu u Sabor, evo tko je od njih dobio koliko glasova birača

Parlamentarni izbori su pri kraju, obrađeno je oko 88 posto glasova, a već je sada izgledno tko će od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×