12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedi ju posjetiti

Doista posebna Anđa Marić ponovno dolazi u Koprivnicu, ovaj put predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana
D

Godine 2016. posjetila je naš grad kako bi predstavila dječju knjigu Afra, a prvog dana ožujka predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana

Ne propustite

Anđa Marić ponovno nam dolazi u Koprivnicu, a i ovaj put posjetit će koprivničku knjižnicu Fran Galović kako bi predstavila svoju knjigu. 2016. godine posjetila je naš grad kako bi predstavila dječju knjigu Afra, a prvog dana ožujka predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana.

Svi koji ste zainteresirani možete taj dan u 18 sati doći u prostor Stručno-znanstvenog odjela i podržati autoricu.

O knjizi i autorici urednica knjige Marina Dimić kaže rekla je kako nije neobično da Anđu mnogi doživljavaju kao prijateljicu.

– Nije neobično da Anđu Marić doživljavamo kao nekoga koga dobro poznajemo, iako je možda nikada nismo sreli. Upoznali smo je najprije kao glazbenicu, manekenku i voditeljicu, a potom i kao hrabru, snažnu ženu koja se suočila s teškim životnim situacijama onako kako mnogi od nas ne bismo mogli. Ona je osoba koju bismo zagrlili, kojoj bismo pružili ruku i jednostavno joj čestitali na tome što je takva kakva jest – rekla je Dimić.

A da je Anđa doista posebna osoba otkriva i u svojoj novoj knjizi koja je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga.

Proživljeno iskustvo daje joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti