34.9 C
Koprivnica
Petak, 12. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedi ju posjetiti

Doista posebna Anđa Marić ponovno dolazi u Koprivnicu, ovaj put predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana
D

Godine 2016. posjetila je naš grad kako bi predstavila dječju knjigu Afra, a prvog dana ožujka predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana

Ne propustite

Anđa Marić ponovno nam dolazi u Koprivnicu, a i ovaj put posjetit će koprivničku knjižnicu Fran Galović kako bi predstavila svoju knjigu. 2016. godine posjetila je naš grad kako bi predstavila dječju knjigu Afra, a prvog dana ožujka predstavit će knjigu Moja revolucija u 365 dana.

Svi koji ste zainteresirani možete taj dan u 18 sati doći u prostor Stručno-znanstvenog odjela i podržati autoricu.

O knjizi i autorici urednica knjige Marina Dimić kaže rekla je kako nije neobično da Anđu mnogi doživljavaju kao prijateljicu.

– Nije neobično da Anđu Marić doživljavamo kao nekoga koga dobro poznajemo, iako je možda nikada nismo sreli. Upoznali smo je najprije kao glazbenicu, manekenku i voditeljicu, a potom i kao hrabru, snažnu ženu koja se suočila s teškim životnim situacijama onako kako mnogi od nas ne bismo mogli. Ona je osoba koju bismo zagrlili, kojoj bismo pružili ruku i jednostavno joj čestitali na tome što je takva kakva jest – rekla je Dimić.

A da je Anđa doista posebna osoba otkriva i u svojoj novoj knjizi koja je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga.

Proživljeno iskustvo daje joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čak 26 laureata

FOTO Na Sveučilištu Sjever dodijeljene rektorove nagrade za najuspješnije studente, rektor Milković: Vi ste pravi primjer izvrsnosti

Na Sveučilištu Sjever u Koprivnici nakon sjednice Senata održana je svečana dodjela Rektorove nagrade najuspješnijim studentima u akademskoj godini...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×