14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dom za starije i Klub Mariška proslavili Dan obitelji
D

Ne propustite

Međunarodni dan obitelji koji se obilježava svake godine 15. svibnja proslavili su Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška” svečanim programom u dvorani Domoljub u Koprivnici.

Prigodni program otvorila je ravnateljica Doma Vesna Križan podsjećajući okupljene na važnost obitelji i vremena provedenog sa svojim najbližima. Spomenula je i to da obitelj nisu samo osobe s kojima smo rodbinski povezani već i svi oni koje sami odaberemo da nam budu obitelj – prijatelji. Voditeljica programa, predsjednica „Mariški” Valentina Čadavec naglasila je kako u Domu i Klubu i zaposlenici i korisnici žive i rade kao jedna obitelj koju uvijek obogaćujemo novim članovima kao što je npr. rekreativna skupina Zumba pod vodstvom gospođe Dolores Ciglar koji od ove godine djeluju u sklopu domskih aktivnosti.

Bila je ovo lijepa prilika da korisnici Doma zajedno sa svojim obiteljima pogledaju rad kreativno-umjetničkih grupa koje svakodnevno djeluju u Domu i Klubu. Kulturno umjetnički program izveli su recitatorska i plesna grupa te Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod ravnanjem voditeljice Ane Pleskalt, a okupljene su razveselile i koprivničke mažoretkinje, kantautor Mladen Štefanić, Klapa Koprivnica, mladi glazbenici Luka Varmuž i Marija Vertuš i mnogi drugi. Program povodom Dana obitelji pogledala je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti, Željka Koluder-Vlahinja

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×