NAKON DUGO GODINA

Dominic Tešić iduće srijede gostuje u koprivničkoj Knjižnici, predstavlja knjigu i razgovara o ljubavi

Kroz predavanje će se dobiti uvid o ljubavi sagledavajući je s biološke, ali i psihološke osnove.

14:38h
0
Dominic Tešić Adyto akademija
Foto: Mario Kos

U srijedu, 29. rujna s početkom u 18 sati na Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica gostuje Dominic Tešić koji će održati predavanje pod naslovom Razgovaramo o ljubavi. Nakon dugo godina autor će ponovo biti gost knjižnice te će ovaj put predstaviti svoju knjigu Ljubav koja je izdana u 2019. godini.

Dominic Tešić koprivničkoj je publici dobro poznat po dugogodišnjem radu i holističkom načinu liječenja prvenstveno metodama i tehnikama iz područja tradicionalne kineske i japanske medicine. U 2004. godini osniva i ADYTO akademiju s najrazličitijim vrstama predavanja i tečajeva edukativnog sadržaja. Na ovom će gostovanju u knjižnici, autor približiti publici univerzalnu i svevremensku temu ljubavi koja je u njegovoj knjizi sagledana iz mnogo različitih perspektiva.

Postoji bezbroj opisa ljubavi i definicija, a uz nju su vezana i velika očekivanja, no za svakoga od nas ona predstavlja nešto drugo.

Kroz predavanje će se dobiti uvid o ljubavi sagledavajući je s biološke, ali i psihološke osnove, a jedna od posebnosti ovog predavanja o ljubavi je interaktivni oblik predavanja u kojem će publika moći postavljati mnoga pitanja pa će se ova uvijek zanimljiva tema razotkrivati kroz pitanja i odgovore publike i autora.