9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČESTITKE

Dominik i Matija, učenici Obrtničke škole, sve su brzinski pritegnuli i izmjerili te osvojili treće mjesto na velikom natjecanju
D

Na Zagrebačkom su se velesajmu od 11. do 13. svibnja u disciplini Kućne instalacije natjecali s učenicima škola iz Splita, Varaždina i Daruvara. 

Ne propustite

Dominik Vuljak i Matija Štefotić, učenici trećeg razreda Obrtničke škole u Koprivnici, prošlog su tjedna pod mentorstvom profesora Emila Goluba nastupili na Worldskills Croatia 2021., najvećem natjecanju učenika strukovnih škola u Hrvatskoj.

Pred sobom su, kao što su nam otkrili u ranijem intervjuu, imali izrazito zahtjevan zadatak.

– Vježba traje između 10 i 11 sati, međutim, zbog toga što su učenici maloljetni i ne mogu raditi više od osam sati na dan, raspodijeljena je po modulima. Svaki modul ima određeno vrijeme u kojemu oni to moraju napraviti – ispričao nam je tada mentor Golub.

Dečki su pritom najavili borbu za prvo mjesto. Na Zagrebačkom su se velesajmu od 11. do 13. svibnja u disciplini Kućne instalacije natjecali s učenicima škola iz Splita, Varaždina i Daruvara.

Iako na kraju nisu bili prvi, razočaranja nema. Naime, osvojili su treće mjesto i kući se vratili s broncom. Na natjecanju je u 43 discipline više od 300 učenika iz cijele Hrvatske pokazalo svoja znanja i vještine te ujedno promoviralo svoju struku.

Foto: Obrtnička škola Koprivnica
Foto: Obrtnička škola Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×