3.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Velika investicija

Domoljub, kino i knjižnica konačno će dobiti potpuno novo grijanje i klimatizaciju
D

Ne propustite

U roku od dva mjeseca sve će biti kompletno završeno i građani će mirno prijeći iz ljeta u jesen. Konačno ćemo imati Domoljub s klimom i obnovljenim grijanjem, rekao je Josip Nakić Alfirević.

Dvije vrlo važne ustanove za kulturni i zabavni život Koprivničanaca, Domoljub i Kino Velebit, uskoro će dobiti znatnu nadogradnju.

U dvorani Domoljub bit će provedena temeljita i dugoočekivana rekonstrukcija grijanja i klimatizacije. U sklopu radova bit će potpuno srušena i demontirana stara kotlovnica, a bit će izvedeni zemljani, betonski i stolarski radovi.

U kinu i knjižnici odsad će biti još ugodnije // Foto: arhiva
U kinu i knjižnici odsad će biti još ugodnije // Foto: arhiva

– U roku od dva mjeseca sve će biti kompletno završeno i građani će mirno prijeći iz ljeta u jesen. Konačno ćemo imati Domoljub s klimom i obnovljenim grijanjem. Ukupna vrijednost radova je oko 700 tisuća kuna, od čega Ministarstvo kulture financira 500 tisuća, a sredstva Pučkog otvorenog učilišta i proračun Grada Koprivnice oko 200 tisuća – rekao je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Josip Nakić Alfirević.

U kinu Velebit također će biti provedeni slični radovi – obnovit će se grijanje i klimatizacija, a to će se proširiti i na grijanje i klimatizaciju Knjižnice i čitaonice Fran Galović, budući da dijele zgradu. Ravnatelj je napomenuo da će se ti radovi, vrijedni oko 200 tisuća kuna, u potpunosti financirati sredstvima Pučkog otvorenog učilišta i Grada Koprivnice.

Rok za izvršenje radova u Domoljubu, koje će izvesti tvrtka MontSistemi iz Koprivnice, je 21. listopada, a u kinu i knjižnici, koje će obaviti tvrtka Instalacije Horvat iz Legrada, tjedan dana ranije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×