23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stigla je presuda

Doroteja (61) mora platiti 10 eura! Napila se pa u parku i na policiji priredila show: Gdje ste vi bili dok sam se ja borila, balavci jedni
D

Izmjereno joj je tada 1,89 promila, što je i razlog njezinog ponašanja prema dvojici policajaca

Ne propustite

Doroteja (61) iz Koprivnice, koja je bila prilično nestašna krajem ožujka prošle godine, zbog čega je i privedena u PP Koprivnica, početak aktualne godine pamtit će po presudi koprivničkog Općinskog suda, gdje je nepravomoćno novčano kažnjena. Vjerovali ili ne, podmiriti mora 9,99 eura.

Sve to zbog igrokaza koji je priredila u koprivničkom gradskom parku, kao što smo rekli, krajem ožujka prošle godine. Naime, Doroteja je oko 17.30 sati bila prilično pijana, izmjereno joj je 1,89 promila, a takvom stanju obrušila se na policajce Tomislava i Marina, koje je vrijeđala i omalovažavala.

– Pi… vam materina ! Šta ti imaš sa mojom osobnom – poručila je jednom od njih, nakon čega je privedena u policijske prostorije.

Međutim, i tamo je bila prilično bezobrazna te je narušavala javni red i mir.

– Šta je? Pi… materina! Da vam j… bog mater koja vas je okotila! Gdje ste vi bili dok sam se ja borila, a sada mi dajete da pušem tu u nešto? Nisam se ja za to borila balavci jedni! – bila je vulgarna, zbog čega je policiji zadržana do sljedećeg jutra.

Policija je protiv nje podnijela optužni prijedlog, a na raspravi održanoj 10. siječnja ove godine, Doroteja se nije pojavila niti je dostavila pisanu obranu. Proveden je dokazni postupak, proglašena je krivom i kažnjena novčano s 89,63 eura.

Međutim, s obzirom na to da je dio vremena provela iza rešetaka, od te cifre umanjuje joj se 79,63 eura pa u konačnici podmiriti treba 9,99 eura. Na kraju, više je koštaju troškovi prekršajnog postupka, koje mora platiti 30 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×