Ubojica iz Kalinovca nasmrt pretukao majku

13:28h
0
Ubojstvo se dogodilo u nedjelju u večernjim satima // foto: Ivan Brkić

Policijski službenici dovršili su kriminalističku obradu nad D.K., 36-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za brutalno ubojstvo majke u Kalinovcu.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni u nedjelju 4. srpnja, u vremenu od 19.30 do 20.20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Kalinovcu, Rastova Greda, nakon verbalnog sukoba fizički napao svoju majku I.M (1942.), udarajući je rukama po tijelu te udarajući joj više puta glavom o zid staje. Nesretna majka od zadobivenih je ozljeda na mjestu preminula.

Prije nego je nasrnuo na majku, osumnjičeni se nasilnički ponio i prema 14-godišnjoj kćeri, koju je fizički napao udarajući je rukama po glavi.

Osumnjičeni je uhićen na mjestu počinjenja kaznenog djela, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je u sebi imao 2,18 promila alkohola u krvi. Privođenje osumnjičenog Istražnom sucu u Koprivnici // foto: Ivan Brkić

Poradi osnovane sumnje u izvršenje kaznenog djela „Ubojstvo“ iz članka 90. Kaznenog zakona osumnjičeni je u ponedjeljak uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici.