15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
od 21. do 23. travnja

Doživite proljeće u gradu: Sajam cvijeća, fiš paprikaš, koncerti i kreativci preplavit će trgove
D

Spomenimo i kako će se u subotu i nedjelju organizirati besplatne vođene ture gradom s početkom u 11 sati

Ne propustite

U Križevcima će se od 21. do 23. travnja održati sajam cvijeća na Nemčićevom i Strossmayerovom trgu. Na sajmu će tih datuma biti izloženo ukrasno bilje, sadnice, strojevi, alati i oprema za hortikulturu. Posjetitelji će moći vidjeti i radove domaćih izlagača i križevačkih kreativaca.

Program počinje u petak, 21. travnja, u 10 sati s povorkom koju predvode djeca iz križevačkih vrtića i Križevačka djevojačka straža. Naravno, povorka će biti obilježena cvjetnim motivima. Nakon toga slijedi kulturno-zabavni dječji program na temu cvijeća.

Drugi dan sajma započinje u 9.30 sati nastupom učenika područnih škola koji će obogatiti program pjesmama i recitacijama. U 10 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici, održat će se prva Okolišna olimpijada Igrom i znanjem do zelenih Križevaca u organizaciji Komunalnog poduzeća. Cilj olimpijade je zaštita okoliša i energetske učinkovitosti, a djelatnici će ujedno pokazati kako pravilno odložiti otpad.

U 11 sati kreće akcija čišćenja šume između Majurca i Velikog Potočeca u organizaciji Križevačkog laboratorija inovacija za klimu te uz podršku Večernjeg lista, Grada Križevaca i Komunalnog poduzeća.

Drugog dana sajma će se održati i glazbeni program Za rođendan tebi voljeni grade u organizaciji Križevačke djevojačke straže, Udruge Prigorsko srce i Dječjeg vrtića Zraka sunca. Koncert počinje u 18 sati. Spomenimo i kako će Destinacijska agencija Križevci u subotu i nedjelju organizirati besplatne vođene ture gradom s početkom u 11 sati. Prijaviti se možete na broj 099 4891 434 ili na e-mail sanela.mikulcic@zadruga-klik.hr.

Posljednji dan manifestacije, u nedjelju, s početkom u 9 sati, održat će se natjecanje u kuhanju fiša na Strossmayerovom trgu u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Koprivničko-križevačke županije Sv. Marko Križevčanin.

Isti dan, kod paviljona na Strossmayerovom trgu bit će postavljene izložbe Gradske građevine u očima šestaša i Bicikli su zakon. Detaljan program i još važnije, sve točne satnice pogledajte niže na plakatu.

Izvor: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan sretnom trojcu!

Ozana, Marko i Ljubomir danas slave imendan. Ozana je izvanredna, revna, zabavna, draga i ambiciozna osoba. Marko je moderna, sjajna, racionalna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×