Dr. Petar Stapar preuzeo ravnateljstvo koprivničke bolnice

22:59h
0
120222-stapar

Doktor Petar Stapar od petkaradi kao vršitelj dužnosti ravnatelja koprivničke bolnice i u tom će statusu raditi do početka njegova redovnog ravnateljskog mandata koji počinje 18.-og travnja.

U poslu će mu pomagati Sandra Sinjeri, koja će voditi financijske poslove, Vesna Sertić, kao glavna sestra bolnice i dr Mirna Zagrajski Brkić, koja je preuzela odgovornost za bolničku kvalitetu.

MARKETING EPODRAVINA.HR

A kritičarima koji su ukazivali da je suradnice birao po političkom ključu, dr Stapar je na početku novog posla poručio:

„Da nam se dozvoli da se pokažemo svojim radom, je l’. Je Jer ovako sad odmah konotacije „članovi, ne članovi” da možda nekome stoje ali mislim da se prvenstveno ljudi trebaju dokazati onim što će raditi.”

Spomenimo još da je Staparova prethodnica, dr Gordana Slavetić usprkos špekulacijama o mogućem odlasku, ipak ostala raditi u koprivničkoj bolnici. Nakon ravnateljskog mandata kao jedna od vrhunskih hrvatskih stručnjakinja obnaša funkciju predstojnice djelatnosti za hitnu medicinu hitnog bolničkog odjela.

Izvor: Radio Drava

čitam...