11.7 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
najdoktor

Dragica Polančec-Fodor već tradicionalno najbolja liječnica, a titulu je ove godine ponijela i Nikolina Kuzmić-Šelimber
D

Naj doktore biraju posjetitelji spomenutog portala, na kojemu se mogu ocjenjivati i komentirati iskustva s pojedinim doktorima.

Ne propustite

Portal najdoktor.com osmu je godinu zaredom objavio popis najboljih doktorica i doktora koje biraju pacijenti u Republici Hrvatskoj.

Na popisu najboljih sada već šestu godinu zaredom našla se Dragica Polančec-Fodor, koprivnička liječnica obiteljske medicine.

Uz nju, na popisu se ove godine našla i stomatologinja Nikolina Kuzmić-Šelimber iz Koprivnice.

Doktorica je u zasluženo ovoj kategoriji dobila najviše pozitivnih komentara na svoj rad.

Naj doktore biraju posjetitelji spomenutog portala, na kojemu se mogu ocjenjivati i komentirati iskustva s pojedinim doktorima. Kriteriji su bili ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara.

– Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – poručili su s portala.

Da bi objavili komentar nije potrebna prethodna registracija na portal, samo upišete vašu mail adresu nakon čega će Vam doći verifikacijski mail. Klikom na poveznicu u mail-u vaš komentar i ocjene će automatski biti objavljeni!

Popis svih doktora pogledajte na najdoktor.com

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Došla dva siromaha u restoran

Nađu se dva siromaha ispred restorana i odluče ući i najesti se, pa što bude. Uđe prvi, najede se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti