Dramatika festival od petka do nedjelje na Šoderici

21:39h
0
kone

100608-kone-mDramatika festival održavat će se od 11. do 13. lipnja na Šoderici. Cijena ulaznice po danu je 30 kuna, dok je za festivalsku dovoljno izdvojiti 50 kuna.

Festival je zamišljen kao vikend event te se sastoji od mnogih stilova glazbe, a organizatori napominju kako na Dramatici svatko može pronaći nešto za sebe.

– Kao vikend odmaralište Šodericu nitko od lokalnih djelatnika ne vidi kao turistički potencijal, a mi bi organizacijom Dramatika festivala htjeli potaknuti medijsku vidljivost nekad popularnog jezera – ističu organizatori kao cilj festivala na Šoderici, a sve zainteresirane pozivaju da posjete nešto od bogatog programa.

U petak će festival početi warm up slušaonom, koja je uvod za večernji event Green stage-a. Nastupit će koprivnički hip- hop bandovi te MC-evi RHS Kolektiv, Klub, Promente, a reagge dio započinje Trip to Zion iz Zagreba te ST!llnessom. Nastupit će i DJ Dario, RewireDJ’s, Draviz te Zope.

Za sve posjetitelje bit će osiguran kamp, a subotnju će večer začiniti DJ Torres, organizator Dramatike DJ Joorant, DJ Cet, posebni gost iz Francuske DJ Jean Marie Kone te Glow, MC Popeye i Kingstoned sound.

Nedjelja je zamišljena kao dan za chill od bogatog programa, stoga posjetitelje očekuje lagana glazba, dok navečer slijedi „beat to beat” nastup nekoliko DJ-a.

KOMPLETNI PROGRAM FESTIVALA