Drski lopovi ukrali posude za hostije iz crkvi u Ferdinandovcu i Hampovici

10:19h
0

110109-crkva-mNepoznati počinitelji su između četvrtka i subote izvršili provale u crkve u Hampovici i Ferdinandovcu.

Drski lopovi odnijeli su posude za hostije, čime je počinjena ukupna materijalna šteta od oko 17.500 kuna, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

MARKETING EPODRAVINA.HR

U protekla 24 sata evidentirana su četiri prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Reki, Kunovec Bregu, Majurcu i Đurđevcu. Dvije su osobe zadržane do otriježnjenja.

Zbog počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 62-godišnjak iz Koprivničkog Ivanca koji je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 17 dana uvjetno na jednu godinu, te mu je određena posebna obveza liječenja od ovisnosti alkohola i duševnih smetnji u trajanju od jedne godine.

Policajci su u petak poslije podne u Novigradu Podravskom u prometu zatekli 42-godišnjeg vozača kako upravlja neregistriranim mopedom i to prije stjecanja prava na upravljanje.
Mopedist je uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici gdje je kažnjen novčanom kaznom od 500 kuna, kaznom zatvora od 8 dana, uvjetno na 6 mjeseci, i zabranom upravljanja vozilima „M” kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

čitam...