27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Drugo “Ljeto u Ludensu – mala scena smijeha”
D

Ne propustite

I ovog ljeta, po drugi put, Ludens teatar organizira “Ljeto u Ludens teatru – mala scena smijeha”, četiri kazališne predstave u četiri srpanjske subote. Predstave će se održavati u Atriju Doma mladih u 21,00 sat.

“Ljeto Ludensa” otvara se u subotu, 6. srpnja 2013. predstavom “Adam i ona” Adam scene, u kojoj Adam Končić interpretira pjesme nastale tijekom tridesetih godina prošlog stoljeća. Sljedeće subote, 13. srpnja možete pogledati predstavu Teatra Gavran “Hotel Babilon” u kojoj pratimo priču čak jedanaest likova koji pričaju jednu ljubavnu priču. U subotu, 20. srpnja ugostit ćemo predstavu “Njuške” teatra Exit koja će nam pokazati da su i pseći životi složeni jednako kao i naši. “Ljeto u Ludensu” završit ćemo u subotu, 27. srpnja 2013. predstavom “10:1” Ustanove kulture “Vuk” iz Beograda koja prikazuje panični strah muškaraca od braka i bračnih obaveza.

Cijena ulaznice za prve tri predstave je 30 kuna, a za gostovanje iz Beograda je 40 kuna. Ulaznice u pretprodaji nabavite u uredu Ludens teatra , u “Šarenom dućanu”, na recepciji Hotela “Podravina”, te na blagajni Doma mladih, na dan predstave od 19 sati. Cijena paketa ulaznica za sve četiri izvedbe iznosi 110 kuna, a kupiti ga možete isključivo u uredu Ludens teatra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo 2024.

FOTO/VIDEO Sve staje kada Hrvatska igra, cijela Pitomača gleda Vatrene u centru

Vatreni se u Njemačkoj bore na nogometnom terenu sa Španjolcima u prvoj utakmici Eura 2024., a utakmica se prati...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×