24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Poboljšanje uvjeta

Država “pustila” novac za vrtiće, dio ide i za koprivničku Tratinčicu, uredit će se dječje igralište
D

Pisali smo o dodjeli sredstava iz "fonda" za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima.

Ne propustite

Predstavnici Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade predali su zamjenici gradonačelnika Ksenija Ostriž ugovore o sufinanciranju vrtićkih projekata.

Pisali smo o dodjeli sredstava iz “fonda” za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima. Tom prilikom Koprivnici je uručen Ugovor vrijedan 14.265 eura.

– Sufinanciranje je u iznosu od 40 posto iz Državnog proračuna, dok preostali iznos osigurava Grad Koprivnica i to za uređenje dječjeg igrališta u DV Tratinčica – rekli su u Gradu i dodali kako su s koprivničkog područja ugovore preuzeli i načelnici općina Peteranec, Legrad, Đelekovec i Koprivnički Ivanec.

dječje igralište
Zamjenica Ksenija Ostriž prima ugovor // Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednosmjenska nastava

PROJEKT KRENUO Najveća hrvatska škola, koprivnička “Braća Radić”, ide u dogradnju, cijena kao čitava škola na Podolicama

Osnovna škola Braća Radić nije samo najveća osvnona škola u našoj županiji nego vjerojatno i najveća u čitavoj Hrvatskoj....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×