19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KAD SE MALE RUKE SLOŽE

‘Đungla’ u dvorištu rečke škole pokošena nakon tri mjeseca, dok su vijećnici raspravljali o problemu, akcije se primili kuharica Nataša i novi ravnatelj Sočev s kolegama
'

Kuharica i čistačica Nataša Milivojević uzela je svoj traktor i malčer, osigurala benzin i pozvala svoje koji su tu glavnu đunglu riješili, a mi smo u utorak s malim kosilicama i flaksericama popravili, očistili tlakavce, pojasnila je voditeljica škole

Ne propustite

Neuredan i obrastao prostor ispred Područne škole Reka spominjao se u ponedjeljak na koprivničkom gradskom Vijeću.

– Tri mjeseca nitko nije kosio travu u školskom dvorištu, visoka je metar i pol, a djeca ga stalno koriste za vrijeme praznika. Dvorište je slabo održavano, čempresi su davno izgubili svoju svrhu, kvari sliku i ugled mjesta i bilo bi lijepo da se to više ne ponavlja – istaknula je Kristinka Mikulić, predsjednica Mjesnog odbora Reka.
Odgovor joj je ponudio gradonačelnik Mišel Jakšić.
– S 1. rujnom ćemo se dogovoriti kako i na koji način rješavati taj vrt i dvorište osnovne škole u Reki, hoće li to prijeći u naš komunalni sektor održavanja ili će to domar škole preuzeti na sebe koji to može komotno raditi, to ćemo tek vidjeti, ali jasno je da ovako kako je dosad bilo više ne može biti – odgovorio joj je gradonačelnik.
Mikulić i Jakšić na vijeću nisu znali da je u tom trenutku već postojao plan radne akcije, koju je za iduće jutro sazvao novi ravnatelj Osnovne škole A.N. Gostovniski Darko Sočev. Toj akciji se u utorak dobrovoljno odazvalo desetak učitelja i zaposlenika ovog školskog objekta, kojim upravlja gore spomenuta koprivnička škola.

Budući se tijekom ljetnih praznika okoliš škole nije dirao, ekipu spremnu za radnu akciju dočekao je popriličan “čumez”.

– Svi smo odmah “doletjeli”. Naša kuharica, čistačica Nataša Milivojević uzela je svoj traktor i malčer, osigurala benzin i pozvala svoje koji su tu glavnu đunglu riješili, a mi smo u utorak s malim kosilicama i flaksericama popravili, očistili tlakavce. Posla ima još, ali to ćemo rješavati u hodu – objasnila je voditeljica PŠ Reka Maja Gal.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×