16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevac // Dani voća 4.i 5.listopada
Đ

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija 4. i 5. listopada organizira 15. Dane voća na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu.

Manifestacija se održava s ciljem organiziranja županijskih proizvođača voća, kao i promocije i prodaje njihovih proizvoda, a odrednica ovogodišnje manifestacije su teme vezane uz udruživanje i propise Europske unije.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, manifestacija nudi niz popratnih sadržaja, od čega u Županiji ističu stručna predavanja koja će se održati 4. listopada, a 5. listopada će se održati izložbeno-prodajni dio popraćen bogatim kulturnoumjetničkim programom. U okviru manifestacije tradicionalno će se tiskati katalog Dana voća u kojem će se predstaviti svi proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije s vrstama voća koje proizvode, brojem sadnica, te površinama zasađenih voćnjaka.

Manifestacija iz godine u godinu bilježi sve veći broj izlagača i posjetitelja. Na manifestaciji se prikazuje tradicijski način života na selu, i to kroz natjecanje u kuhanju pekmeza i pečenju rakije, nastupe folklornih skupina i raznih udruga koje čuvaju od zaborava naše običaje iz svakodnevnog života na selu.

Također, cilj je uključiti mlađe naraštaje odnosno škole i vrtiće preko radionica namijenjenih njihovu uzrastu te povezivanje s projektom „Shema školskog voća”, kojemu je cilj edukacija odraslih i djece o važnosti voća u prehrani djece.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×