8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevac // Domaći dvojac nakon tučnjave u kafiću završio na sudu, jedan i u zatvoru
Đ

Ne propustite

Nakon što smo pisali o tučnjavi koja se u ponedjeljak dogodila u jednom đurđevačkom kafiću, dvojica domaćih gostiju koji su radili nerede, starih 37 i 41 godinu, završila su na Prekršajnom sudu. Sve je počelo oko 22.15 sati, kada je gost pod utjecajem alkohola prišao stolu za kojim su sjedila trojica Zagrepčana te jednome od njih opsovao mater.

Nije se zaustavio samo na riječima, nego ga je uhvatio oko vrata te ga glavom udario u nos. Ovaj je žestoki sukob pokušala spriječiti konobarica, no prvookrivljeni ju je uhvatio rukama za kosu i gurnuo pod šank.

Njegov je napad na konobaricu pak pokušao spriječiti jedan od trojice napadnutih, no i on je dobio svoju porciju, više puta šakom u glavu.

Drugookrivljeni, također pod utjecajem alkohola, je pak trećeg gosta šakom izudarao po glavi i tijelo. Sukob je prerastao u tučnjavu tako da su okrivljenici na kraju napali dvojicu Zagrepčana, oborili ih na pod i udarali nogama po glavi i tijelu. Konobarica je, nakon svega, opet pokušala spriječiti sukob pa ju je 37-godišnjak uhvatio za kosu i pošteno išamarao po obrazu.

Svi su sudionici ovog nemilog događaja, uključujući i konobaricu, bili pod utjecajem alkohola i nekim su čudom zaradili samo lakše tjelesne ozljede.

Dvojica Đurđevčana istoga su dana završili na korivničkom Prekršajnom sudu. Prvookrivljeni je kažnjen s 15 dana zatvora, dok je 41-godišnjak dužan platiti novčanu kaznu od 684 kune.

Obojici je izrečena zaštitna mjera zabrane posjećivanja i približavanja ugostiteljskom objektu, na udaljenosti manjoj od deset metara, u trajanju od šest mjeseci.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×