10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u đurđevačkom muzeju

Đurđevac je domaćin 39. Susreta likovnih stvaralaca
Đ

Na izložbi će se predstaviti 118 autora iz cijele Hrvatske i bit će je moguće posjetiti od 15. rujna do 14. listopada u Muzeju Grada Đurđevca

Ne propustite

Đurđevac će biti domaćin izložbe likovnih radova 39. Susreta likovnih stvaralaca u petak u 19 sati.

Na izložbi će se predstaviti 118 autora iz cijele Hrvatske i bit će je moguće posjetiti od 15. rujna do 14. listopada u Muzeju Grada Đurđevca.

– Izložba je rezultat godišnjeg likovnog natječaja Hrvatskog sabora kulture, a izloženi radovi odabrani su u konkurenciji od čak 312 prijavljenih radova. Za izbor radova zaslužne su povjesničarka umjetnosti, likovna kritičarka i nezavisna kustosica Iva Körbler i akademska slikarica Aleksandra Goreta – ističu iz Grada.

Sve će završiti 14. listopada kada je na rasporedu tradicionalni Susret likovnih stvaralaca – likovna manifestacija Hrvatskog sabora kulture koja svake godine u jednoj od hrvatskih galerija okuplja hrvatske likovne udruge i najuspješnije autore.

Susret će započeti u 12 sati u Muzeju Grada Đurđevca, koji će tada otvoriti svoja vrata brojnim autorima iz različitih krajeva Lijepe naše, a u svečanom programu Susreta i zatvaranja izložbe najuspješnijim autorima i udrugama bit će dodijeljene nagrade i priznanja Hrvatskog sabora kulture.

Realizaciju 39. Susreta i izložbe omogućuju Ministarstvo kulture i medija RH, Koprivničko-križevačka županija i Grad Đurđevac, a suorganizaciju potpisuju Muzej Grada Đurđevca i Zajednica KUU Koprivničko-križevačke županije.

Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×