7.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVE VIŠE ZAHTJEVA

Đurđevac potiče razvoj poduzetništva s čak 20 različitih mjera, najtraženije za nabavu novih strojeva i opremu
Đ

Pozivam sve poduzetnike da iskoriste ove mjere i unaprijede svoje poslovanje i proizvodnju - rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči

Ne propustite

Grad Đurđevac nastavlja i s kontinuiranim osiguravanjem sredstava za potpore u razvoju poduzetništva na području Grada Đurđevca u 2022. godini.

Program mjera poticanja razvoja poduzetništva sadrži 20 mjera za stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja, djelovanje poduzetnika, razvijanje poduzetničke klime i osiguravanje preduvjeta za razvoj poduzetničkih aktivnosti na području Grada Đurđevca. Potpore male vrijednosti dodjeljuju se iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija.

– Prošle godine je isplaćeno preko 320 tisuća kuna bespovratnih sredstava obrtnicima i poduzetnicima. Ovim mjerama želimo male proizvođače potaknuti na daljnju proizvodnju te vidimo pozitivne trendove u ovoj grani jer svake godine imamo sve više zahtjeva. Najkorištenije mjere su i dalje za nabavu i ugradnju novih strojeva i opreme. Pozivam sve poduzetnike da iskoriste ove mjere i unaprijede svoje poslovanje i proizvodnju – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zahtjevi se zaprimaju sve do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 15. prosinca 2022. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Trostruki sudar u Čakovečkoj izazvao “zeleni” vozač (18), oduzeo prednost i napravio krš i lom

Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se dogodila jučer u Čakovečkoj ulici, a trostruki sudar skrivio je 18-godišnjak. Kako navode...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×