19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Biosigurnost i biozaštita

Đurđevačka gimnazija uključila se u nacionalni pilot-projekt kako bi učenici i nastavnici promicali zdravlje
Đ

Cilj projekta je promicanje vrijednosti očuvanja ljudskog zdravlja i prevencije zaraznih bolesti.

Ne propustite

Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac uključila se, uz 99 škola, u nacionalni pilot-projekt Biosigurnost i biozaštita. Cilj je promicanje vrijednosti očuvanja ljudskog zdravlja i prevencije zaraznih bolesti.

Učenici u projektu razvijaju digitalne kompetencije kroz izradu digitalnih materijala,  komunikacijske i prezentacijske vještine u međusobnoj komunikaciji, u komunikaciji s mentorom uživo i online.

Biosigurnost i biozaštita, kao izvannastavna aktivnost, potiče stručno usavršavanje učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u školi i to u suradnji sa znanstvenim institucijama i stručnjacima u RH u sklopu cjeloživotnog učenja kroz organizaciju stručnih skupova, webinara i digitalnih platformi za poučavanje.

Voditeljica pilot-projekta u đurđevačkoj gimnaziji je profesorica savjetnica Irena Tišljar, a nositelji su Klinika za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, Hrvatsko društvo za biosigurnost i biozaštitu u partnerstvu s Osnovnom školom Vijenac iz Osijeka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×