10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
govorit će o pet tema

Đurđevačka škola bit će domaćin stručnog vijeća pedagoga osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije
Đ

Za sudjelovanje na stručnom skupu prijavila su se 42 stručna suradnika pedagoga te viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje Sandra Orošić Jukić

Ne propustite

Sutra će Osnovna škola Đurđevac biti domaćin drugog Županijskog stručnog vijeća stručnih suradnika pedagoga osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije. Organizator i voditelj vijeća je pedagog Nikola Vuković.

– Za sudjelovanje na stručnom skupu prijavila su se 42 stručna suradnika pedagoga te viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje Sandra Orošić Jukić – ističu.

Za sve prijavljene pripremljeno je pet tema. O radu s darovitim učenicima govorit će profesorica Mirela Sučević iz Osnovne škole Kajzerica. Predavanje na temu teški roditelji održat će profesorica Anamarija Tuškan iz Osnovne škole Mirka Pereša iz Kapele. O pedagoškim potencijalima savjetodavnog rada s učiteljima govorit će profesor Martin Hadelan iz Centra za odgoj i obrazovanje Podravsko sunce. Mala škola uspješnog neuspjeha tema je o kojoj će govoriti profesor Goran Živković iz Osnovne škole Martijanec, dok će o  metodici rada školskog pedagoga govoriti profesorica Sandra Orošić Jukić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×