ruka podrške i prijateljstva

Đurđevačka Udruga udomitelja Osmijeh ugostila prijatelje iz Međimurja kako bi razmijenili iskustva u radu

Pritom su članove Udruge Osmijeh i njihove goste posjetili gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković.

10:18h
0
Foto: djurdjevac.hr

U etno selu podno utvrde Stari grad u Đurđevcu održao se Susret udomiteljskih udruga.

Udruga udomitelja za djecu Osmijeh ugostila je udomitelje i djecu Udruge udomitelja djece Međimurja i prezentirala im turističke atrakcije Đurđevca, mini zoo Hrvatska Sahara, utvrdu Stari grad i Muzej Grada Đurđevca, Geografsko-botanički rezervat Đurđevački pijesci te Park šumu Borik i novoizgrađeni Hostel škole u prirodi.

Cilj susreta bio je povezati članove udruga i međusobno razmijeniti iskustva u radu. Pritom su članove Udruge Osmijeh i njihove goste posjetili gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković.

– Hvala gostima na dolasku, volonterima, turističkom vodiču i Gradu Đurđevcu na pruženoj podršci i pomoći – kazala je predsjednica Udruge udomitelja za djecu Osmijeh Dubravka Čordašev.

Susret je priređen u sklopu projekta Ruka podrške i prijateljstva financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike uz sufinanciranje grada Đurđevca.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

čitam...