23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Đurđevački gimnazijalci uživali na Šoderici
Đ

Ne propustite

Učenici 2. a i 2. b razreda gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac 19. lipnja su se kroz županijski projekt ‘Nek’ nas Drava spoji’ družili sa članovima Drava dokumentacijskog centra. Projekt je ove godine pridodan aktivnostima obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe opojnih droga.

Bio je to đurđevačkim učenicima najljepši oproštaj od naporne školske godine. Odlična organizacija aktivnosti na jezeru Šoderici, bistro-zelena, topla i ugodna voda bili su odlična motivacija za timski rad đaka.

‘Jedni su veslajući nestali u daljini Šoderice, drugi su se trudili pogoditi centar mete na strelištu luka i strijele.Treći su se u vodi do koljena loptom igrali dravagin, vodenu igru koju južnije nazivaju i picigin.’, opisuje aktivnosti Zlatko Moškon iz Drava dokumentacijskog centra.

Cilj projekta ‘Nek’ nas Drava spoji ‘ je kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih,a rezultati su smanjenje nasilja među mladima, njihov zdrav život, usvajanje ekoloških vrijednosti i udaljavanje od doticaja sa drogama i ostalim opijatima.

‘Čekamo jesen kad se sličnom projektu pridružuje još 12 osnovnih i srednjih škola iz sjeverozapadne Hrvatske.’, poručuju iz Drava dokumentacijskog centra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×