Đurđevački HDZ predstavio svog kandidata za gradonačelnika, on je Željko Turbelija

Željko Turbelija, potpredsjednik je GO HDZ-a Đurđevac, zaposlen u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Đurđevac, gdje obnaša dužnost voditelja odjeljenja. Aktivan je član DVD-a Đurđevac te je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca.

11:12h
0
e
Janči i Turbelija 2018. godine // Foto: djurdjevac.hr

Članovi i članice Gradskog odbora HDZ-a Đurđevac na svojoj su sjednici jednoglasno potvrdili Željka Turbeliju za kandidata za gradonačelnika Grada Đurđevca.

Željko Turbelija, potpredsjednik je GO HDZ-a Đurđevac, zaposlen u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Đurđevac, gdje obnaša dužnost voditelja odjeljenja. Aktivan je član DVD-a Đurđevac te je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca.

– Hvala članicama i članovima GO HDZ-a Đurđevac na čelu s predsjednikom Rajkom Gašparićem, na ukazanom povjerenju. Hvala članicama i članovima ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednikom i saborskim zastupnikom Darkom Sobotom na pruženoj podršci. Vjerujem da ću na lokalnim izborima opravdati dano mi povjerenje jer ovaj Grad još ima velikog prostora za napredak i ravnomjerniji razvoj svih dijelova.

Puno je još posla pred nama, a mi smo već krenuli s pripremom izbornog programa i tima koji ćemo u narednim tjednima predstaviti našim sugrađanima. Vjerujem kako će glasači prepoznati naš program i koje će nam mogućnosti biti na raspolaganju kada pobijedimo, jer će Đurđevac dobiti ono što zaslužuje: suradnjom Grada, Koprivničko-križevačke županije i Vlade RH bolji napredak i otvorenost prema budućnosti i novim potrebnim projektima svih stanovnika. Samo fokusom na važno za svakog našeg sugrađana, Đurđevac može dalje, brže i bolje – izjavio je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Đurđevca.

Foto: HDZ

– Zahvaljujem našem potpredsjedniku Željku Turbeliji na prihvaćanju kandidature za gradonačelnika Đurđevca, a hvala i članovima i članicama GO HDZ-a Đurđevca na jednoglasnom donošenju ove važne odluke. Vjerujem kako će Đurđevac prepoznati našeg kandidata, našeg Željka Turbeliju te naš program, koji ćemo uskoro predstaviti javnosti. Radimo na boljim rješenjima za naš Đurđevac i jednako, za svako naše prigradsko naselje. Naš Željko Turbelija zajedno s GO HDZ-a Đurđevac može i brže i više nego je to do sada rađeno i napravljeno u gradu“, rekao je predsjednik GO HDZ-a Đurđevac Rajko Gašparić.

U narednim danima kandidat HDZ-a za gradonačelnika Đurđevca Željko Turbelija predstavit će svoj tim i izborni program.