16 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sudjelovalo 46 klubova

Đurđevački karataši na Grand Prixu Međimurja pokupili razna odličja, Ivan Juričić stigao do zlata s četiri pobjede
Đ

Niko Marović (Kumite | Ml. kadeti) u kategoriji do 41 kilograma osvojio je broncu, a Valerio Prevedan (Kumite | Učenici) u kategoriji do 41 kilograma osvojio je drugo mjesto.

Ne propustite

U sportskoj dvorani Aton održan je 7. Grand Prix Međimurja. Nastupilo je 455 natjecatelja iz 46 klubova i dvije države. Karate klub Đurđevac je nastupio sa 18 natjecatelja i ostvario ove rezultate.

Erik Fucak (Kumite | Cicibani) u kategoriji do 26 kilograma osvojio je treće mjesto jednom pobjedom i jednim porazom.
Ivan Juričić (Kumite | Učenici) u kategoriji do 38 kilograma osvojio je zlatnu medalju s četiri pobjede na turniru.

Domagoj Kesak (Kumite | Učenici) u kategoriji do 46 kilograma stigao je na drugo mjesto s dvije pobjede i porazom u finalnoj borbi. Lauš Lucija (Kumite | Cicibanke) kategorija 26 kilograma, jednom pobjedom je stigla do drugog mjesta.

Niko Marović (Kumite | Ml. kadeti) u kategoriji do 41 kilograma osvojio je broncu, a Valerio Prevedan (Kumite | Učenici) u kategoriji do 41 kilograma osvojio je drugo mjesto. Jakob Đebro  (Kumite | Ml.učenici) u kategoriji do 38 kilograma osvojio je srebro. Sebastijan Mesarov  (Kumite | Učenici) u kategoriji do 46 kilograma ostao je bez medalje.

U kategoriji cicibanke kate 9-7 kyu nastupila je Gašparac Petra, u kate mlađi učenici nastupio je Stanešić Pavao, te u kategoriji kate cicibani nastupili su sljedeći natjecatelj:; Pandur Josip, Gorički Filip, Stanešić Emanuel, Bartolić Stjepan, Kolarević Matej, Šipek Filip i Bartolić Jakov. U katama su ostali bez medalja ali nekim natjecateljima ovo je prvi turnir na kojem su nastupili i čestita im se na hrabrosti i poslušnosti koju su pokazali.

Sa natjecateljima na turniru bila je trenerica Valentina Benc koja ih je pripremala za ovaj turnir zajedno sa glavnim trenerom Lukom Cestarom i kondicijskim trenerom Ivorom Bolteković Tkalcem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×