22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
worldskills croatia 2022.

Đurđevački učenici odlični na državnom natjecanju strukovnih škola, Tomislav Fusić osvojio treće mjesto
Đ

Natjecalo se oko 360 najboljih učenika iz 200-injak strukovnih škola

Ne propustite

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, na Zagrebačkome velesajmu održano je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022., najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovomu dijelu Europe na kojem su sudjelovali i đurđevački srednjoškolci.

Ove se godine natjecalo oko 360 najboljih učenika iz 200-injak strukovnih škola, uz podršku više od 400 nastavnika u 40 atraktivnih strukovnih disciplina.

Najveći uspjeh Strukovnoj školi Đurđevac donio je Tomislav Fusić (4.b), koji je u kategoriji Izrada programskih rješenja osvojio izvrsno treće mjesto. Tomislav je s ponosom stao na pobjedničko postolje i preuzeo nagrade Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te sponzora discipline – Visokog učilišta Algebra. Za natjecanje ga je pripremao mentor Tihomir Robotić.

Borna Carek, učenik 4.b razreda, smjer Tehničar za računalstvo, natjecao se u disciplini Administracija IT sustava te osvojio peto mjesto, a za natjecanje ga je pripremao mentor Željko Brček.

Ivan Slaviček, učenik 3.g razreda, natjecao se u disciplini Vožnja motornog vozila te osvojio sedmo mjesto, a za natjecanje ga je pripremala mentorica Maja Gregar.

Foto: Đurđevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znatno poskupljenje

Šok! Cijena omiljene ljetne poslastice ‘otišla u nebo’, ne morate više na more da biste kuglicu sladoleda platili 1,50 euro, to možete napraviti u...

Proljeće je počelo, a s njime je došla i želja za omiljenim slatkim grijehom. Sladoledom! Vole ga svi, verzija...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti