16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČITANJE JE BITNO

Đurđevačkoj knjižnici donirao veoma vrijednu zbirku knjiga, Hodić: Poslužit će studentima i srednjoškolcima kao stručna literatura
Đ

Važno je da se knjige čitaju, a ne da stoje pa vjerujem da će poslužiti mnogim studentima šumarstva, ali i srednjoškolcima kao stručna literatura - rekao je Ivan Hodalić.

Ne propustite

Povodom svog sedamdesetog rođendana gospodin Ivan Hodić, dipl. ing. šumarstva, donirao je Gradskoj knjižnici Đurđevac knjige iz svog vlastitog knjižnog fonda. Radi se o dvadesetak stručnih knjiga iz područja šumarstva koje će biti smještene na Studijski odjel i koristiti učenicima srednjih škola i studentima za pisanje seminarskih i završnih radova, ali i ostalima koji su zainteresirani za ovo područje.

– Želio sam učiniti nešto pozitivno za našu zajednicu te sam stoga Gradskoj knjižnici Đurđevac odlučio darovati svoju vrijednu zbirku knjiga o šumarstvu koju sam sakupio tokom godina. Važno je da se knjige čitaju, a ne da stoje pa vjerujem da će poslužiti mnogim studentima šumarstva, ali i srednjoškolcima kao stručna literatura – rekao je Ivan Hodalić.

Primopredaji knjiga nazočili su i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković koji su uz ravnateljicu Bernardu Ferderber zahvalili na ovoj vrijednoj donaciji i poželjeli gospodinu Hodiću puno sreće i uspjeha povodom 70. rođendana.

– Ovo je zbilja hvalevrijedna gesta, zahvaljujem se gospodinu Hodiću na donaciji, ovo je samo nastavak suradnje s Gradskom knjižnicom jer je gospodin Hodić već jednom darovao dio svojih knjiga našoj knjižnici – rekao je gradonačelnik i darovao mu poklon povodom njegovog rođendana.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×