14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U SURADNJI s HRVATSKIM VODAMA

Đurđevčani lijepe dane koriste za radove! Uređuju se kanali na području oko ŠRC-a
Đ

Prva faza radova obuhvaća uređenje lijeve strane kanala od mosta prema ŠRC-u u duljini 50 metara dok će druga faza obuhvatiti radove na uređenju suprotne strane također u duljini od 50 metara.

Ne propustite

Grad Đurđevac i ove godine u suradnji s Hrvatskim vodama radi na uređenju kanala i okoliša oko kanala na području grada i prigradskih naselja.

Trenutno traju radovi na uređenju, čišćenju i produbljivanju kanala u Ulici Antuna Radića kod ŠRC-a nakon čega se planira izvedba donjeg djela kanala betonom, dok se na bočne strane kanala planiraju postaviti kamene obloge. Prva faza radova obuhvaća uređenje lijeve strane kanala od mosta prema ŠRC-u u duljini 50 metara dok će druga faza obuhvatiti radove na uređenju suprotne strane također u duljini od 50 metara.

– Svaki lijep dan koristi se za nastavak uređenja i ostalih kanala za oborinsku odvodnju. Tako je ovih dana završeno i uređenje i čišćenje kanala kod utvrde Stari grad, a nastavljeno je čišćenje i ostalih kanala na području grada. Djelatnici Komunalnih usluga uredili su i očistili okoliš oko kanala, te su uklonili oštećene grane koje su visjele s drveća – stoji na službenim gradskim stranicama.

Nastavlja se s opsežnijim uređivanjem odvodnih kanala kako bi se smanjili problemi s oborinskim vodama i kako bi prilikom većih kiša svi ti odvodni kanali mogli primiti veliku količinu vode, te bi se tako spriječile poplave u nekim dijelovima grada i prigradskih naselja, poručili su.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×