16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
božić dolazi

Đurđevčani mogu pratiti polnoćku putem razglasa
Đ

Podsjećamo da su donesene i posebne epidemiološke mjere za Badnjak i Božić koje propisuju da sve mise polnoćke po odredbi moraju završiti do 22:00 sata.

Ne propustite

Obavještavamo sve građane Grada Đurđevca i prigradskih naselja da će se misa polnoćka u Đurđevcu, u Crkvi sv. Jurja održati u 19 sati i u 21 sat. Zbog mjera koja ograničavaju broj posjetitelja za vrijeme održavanja svete mise u crkvi, Grad Đurđevac osigurao je razglas zbog čega će građanima biti omogućeno da sudjeluju na polnoćki i slušaju misu oko crkve te na Trgu sv. Jurja pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

Podsjećamo da su donesene i posebne epidemiološke mjere za Badnjak i Božić koje propisuju da sve mise polnoćke po odredbi moraju završiti do 22 sata.

Broj vjernika koji mogu istovremeno biti u crkvi ovisi o unutarnjoj površini crkve tako da ne smije biti više od jednog vjernika na sedam kvadratnih metara prostora crkve. Prije i nakon dana Božića, 25. prosinca, broj vjernika i dalje mora biti u skladu s epidemiološkim mjerama na snazi (najviše 25 osoba u crkvi), bez obzira na kvadraturu prostora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×