25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UZ STARI GRAD

Đurđevčani na Sveta tri kralja i po treći put uprizorili predivne žive jaslice, zbor umirovljenika pjesmama osigurao blagdanski ugođaj
Đ

U dvorištu Adventskog sela održan je prigodni sajam s izlagačima, OPG-ovima, udrugama i obrazovnim institucijama koji su prodavali i prezentirali suvenire, slastice, proizvode i božićne ukrase.

Ne propustite

Žive jaslice na blagdan Sveta tri kralja po treći su i posljednji put uprizorene uz utvrdu Stari grad.

Za scenski prikaz betlehemske štalice i rođenje Isusa zaslužni su članovi Gradskog kazališta Đurđevac, dok je đurđevački zbor umirovljenika bio zadužen za božićne pjesme, osiguravši pravi blagdanski ugođaj.

Dodajmo kako je u dvorištu Adventskog sela održan prigodni sajam s izlagačima, OPG-ovima, udrugama i obrazovnim institucijama koji su prodavali i prezentirali suvenire, slastice, proizvode i božićne ukrase.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×