6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
mali jubilej

Đurđevčice nastupile na godišnjici Narodnog orkestra Folklornog ansambla Mladost iz Samobora
Đ

Združene tamburaške snage, samoborska i osječka, publiku su razgalile izvrsnom svirkom

Ne propustite

Narodni orkestar Folklornog ansambla Mladost iz Samobora, u Centru za mlade Bunkeru obilježio je petu godišnjicu svog rada. Mali jubilej unutar velikih 50 godina djelovanja ovog renomiranog samoborskog ansambla. Na koncert pred ispunjenim Bunkerom pozvali su i goste, a zajednički su nastupili s Golden String Orchestrom iz Osijeka.

Bogat programski repertoar ovog koncerta obogatili su i drugi gosti „mladostaša“, solistice iz Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivančana Marijana Šimunović, Kristina Tomurad i Pavla Maslać, solirala je Katarina Sokač te muški solistički dvojac Darko Jelečki i Bartul Lakotić, koji su zapjevali uz Luciju Lenardić, a nastupile su i naše Đurđevčice, koje vodi Kristina Benko Markovica.

Združene tamburaške snage, samoborska i osječka, publiku su razgalile izvrsnom svirkom. Izvodili su mahom hrvatske skladbe, a pridodali su im i one koje njeguju zajednice Hrvata u rumunjskom Karaševu, mađarskoj Podravini i Baranji te češkoj Moravskoj.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

aktivan dan

Svjetski dan voda obilježen diljem Koprivnice, vrtićarci i školarci učili o vodocrpilištu i pročistaču, umirovljenici šetali uz potok

Svjetski dan voda, koji se svake godine obilježava 22. ožujka, a sve u cilju edukacije građana o važnosti očuvanja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti