9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za svakoga nešto

ĐURĐEVO Proljetni sajam, ribičija, izložba vina i legendarni Jole čekaju Picoke u vikendu punom događanja
Đ

Na Proljetnom sajmu će se svojim proizvodima predstaviti mnogobrojne udruge, OPG-ovi, domaće radinosti i obrazovne institucije uz prigodni kulturno-umjetnički program

Ne propustite

Nastavlja se obilježavanje Đurđeva u Đurđevcu, a brojni zabavni sadržaji ispunit će vikend pred nama.

Danas u 18 sati Danijela Martinović će u Gradskoj knjižnici predstaviti svoju knjigu “Tuširanje duše”.

U petak će na svoje doći ljubitelji minijaturnog drveća jer će u Domu kulture do nedjelje u 16 sati biti izložba 30 bonsai drveća, uz kratka predavanja o uzgoju, o kojima će savjetovati Bonsai udruga „Sjeverozapad“. Isti dan u 19 sati u dvorani Strukovne škole Đurđevac pripremljena je učenička revija svečanih frizura i kozmetike, organizirana u suradnji s obrtnicima, majstorima frizura i kozmetike. U 20 sati u dvorištu utvrde Stari grad dolazi legendarna zvijezda estrade Jole,  koji će besplatnim koncertom rasplesati Picoke i njihove goste.

Đurđevo
Foto: Ivan Balija

Subota od 7 sati je rezervirana za Konjičku utrku u daljinskom jahanju na 20, 40, 60 i 80 km, u 2. kolu Croatia Cupa u organizaciji Konjičkog kluba Đurđevački graničari koje možete podržati sve do 17h na livadama oko utvrde Stari grad.

Također u subotu, na Proljetnom sajmu će se svojim proizvodima predstaviti mnogobrojne udruge, OPG-ovi, domaće radinosti i obrazovne institucije uz prigodni kulturno-umjetnički program na kojem će nastupiti mališani DV Maslačak, dječja skupina KUD-a Petar Preradović, Mali folklor OŠ Đurđevac, Tamburaški sastav OŠ Đurđevac te Mažoretkinje Grada Đurđevca uz nastup TS Avantura. Tradicionalno će se od 10 sati na Trgu sv. Jurja održati i Đurđevečka ribičija gdje će posjetitelji po promotivnoj cijeni moći isprobati riblje specijalitete i okušati se u pecanju šarana iz velikog bazena. U 18 sati sve posjetitelje očekuje tradicionalna izložba vina „Đurđevo 2024“ na prostoru Gradske tržnice u organizaciji Udruge vinogradara i voćara Đurđevac.

Đurđevo
Foto: Ivan Balija

Tradicionalnom budnicom ulicama grada početak programa nedjelje najavit će članovi Puhačkog orkestra DVD-a Đurđevac. Od 10 sati i u nedjelju će biti Proljetni sajam i Đurđevečka ribičija, gdje će uz predstavljanje udruga, OPG-ova, domaćih radinosti i obrazovnih institucija moći uživati u nastupu ŽVS Đurđevčice i Tamburaškog orkestra Krešo Lukačić iz Koprivnice. Svi rekreativci moći će uživati u rekreativnoj biciklijadi i vožnji dugoj 30km. Biciklijada kreće od utvrde Stari grad u te 10 sati preko Crnih jarkov i jezera Drnić te se vraća u hostel Borik. Kotizacija od 10,00€ (djeca do 15 godina besplatno) koja uključuje organizaciju biciklijade, majicu i ručak uplaćuje se na račun Biciklističkog kluba.

Također, u prirodnom amfiteatru u Park-šumi Borik Udruga Malo drvo i najbolji đurđevački fotografi, članovi FKK Picok ponudit će na tom prostoru po prvi puta posebnu izložbu fotografija od 10 do 12 sati.

Cijeli detaljnji program možete pogledati i OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×