24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novčano kažnjen

Đuro (34) se napio pa supruzi Petri poručio da je ku… i udario je suvozačkim vratima, a onda na istima šakom razbio staklo
Đ

Đuro je nakon toga dio dana, odnosno noći, proveo na policiji pa mu je od kazne izuzeto 80 eura. Inače, kažnjen je s 500 eura

Ne propustite

Zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, 34-godišnji Đuro iz jednog mjesta u Podravini, kažnjen je novčano na Općinskom sudu u Koprivnici, a sve to radi incidenta koji se dogodio lani u svibnju u Starčevićevoj ulici u Koprivnici.

Naime, Đuro je pod vidnim utjecajem alkohola, izmjerena su mu naknadno 1,57 promila, u automobilu napao izvanbračnu suprugu Petru. Prvo joj je poručio da je ku…, a onda ju je pri izlasku iz automobila udario suvozačkim vratima, nakon čega je desnom šakom razbio staklo na istima. Sve to uznemirilo je i povrijedilo Petru, koja je sve prijavila policiji.

Đuro je nakon toga dio dana, odnosno noći, proveo na policiji pa mu je od kazne izuzeto 80 eura. Inače, kažnjen je s 500 eura, no mora nadoknaditi 420 te 20 eura paušalnog troška prekršajnog postupka.

Na glavnoj raspravi, održanoj 17. ožujka, Đuro se nije pojavio pa su provedeni dokazni postupci čitanjem zapisnika osumnjičenog i svjedokinje Petre i na sudu su utvrdili da je Đuro kriv i novčano ga kaznili. Pritom je sutkinja ublažila kaznu, jer okrivljeni dosad nije kažnjavan po Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

Pritom naglasimo kako je presuda nepravomoćna i Đuro je na nju imao pravo žalbe, a je li to iskoristio nije nam poznato.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Počelo je

Sutra se zaprašuju komarci u našoj općini, zatvorite prozore i ostanite u kućama

Sutra će se u Koprivničkom Ivancu i svim naseljima općine zaprašivati komarci. - Mjere se vrše metodom toplog zamagljivanja (zadimljavanja)...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×