11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pune ruke posla za dvd

Dva požara buknula na dva kraja županije, za sve kriva bala sijena i kratki spoj
D

Oba požara izbila su oko pola 3 popodne, jedan u Budrovcu, drugi u Kloštru Vojakovačkom.

Ne propustite

Subota koja je iza nas nije protekla mirno za vatrogasce. Imali su pune ruke posla gotovo u isto vrijeme, na dva različita kraja županije.

Oba požara izbila su oko pola 3 popodne, jedan u Budrovcu, drugi u Kloštru Vojakovačkom. U Budrovcu je došlo do požara na izdvojenom građevinskom objektu – zidanoj gospodarskoj zgradi uslijed fermentacije u bali sijena, kojom prilikom je izgorjelo drveno krovište, drvena vrata i rolo bale sijena.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 18.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Đurđevac i DVD-a Budrovac.

U Kloštru Vojakovačkom, došlo je do požara kuhinje u obiteljskoj kući uslijed kratkog spoja na utičnicama produžnog kabla. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 10.000 kuna.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Kloštar Vojakovački i JVP-a Križevci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×