stožer civilne zaštite

Dvije osobe ozdravile, potvrđena su tri nova slučaja zaraze

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 49 slučaja,  dvije osobe su oporavljene od bolesti COVID-19,  a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba.

09:54h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ističe kako su nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virus potvrđena tri nova slučaja bolesti COVID-19. Riječ je o dvije osobe s križevačkog te jednoj osobi s đurđevačkog područja.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 49 slučaja, dvije osobe su oporavljene od bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba.

Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 273 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 139 osoba.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

 

čitam...