Dvije pobjede mladih košarkaša Koprivnice

21:50h
0
Koprivnica 1 // Foto: KK Koprivnica

Mladi košarkaši Koprivnice odigrali su dvije utakmice u sklopu Lige M-12  i zabilježili pobjede protiv Bjelovara i Radnika.

Koprivnica 1 – Bjelovar 66:23

Dječaci Koprivnice 1 upisali su vrlo važnu pobjedu na domaćem parketu protiv izravnog konkurenta za osvajanje drugog mjesta, ekipe dječaka iz Bjelovara.

– Od samog početka utakmice krenuli smo vrlo borbeno i brzo što Bjelovarčani nikako nisu uspjevali pratiti pa nam do poluvremena uspijevaju ubaciti svega sedam poena što pokazuje da je naša obrana odlično odradila svoj dio posla. U nastavku utakmice stalno vršimo jak pritisak na loptu i iz minute u minutu povećavamo razliku na semaforu do konačnih 43 poena viška – izvijestio je trener Damir Balaško.

Obrambeno cijela je ekipa odradila fantastičan posao primivši samo 23 poena cijelu utakmicu, a u napadačkom djelu istakli su se J. Balaško i M. Igrić.

Radnik – Koprivnica 1 44:87

Dječaci Koprivnice 1 izborili su vrlo uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Radnika u Križevcima.

Od samog početka utakmice domaćin ne uspijeva probija presing Koprivnice koja postiže mnogo laganih koševa iz kontre i polukontre pa već u prvoj četvrtini odlazi na više od 20 poena viška.

U nastavku utakmice naša prednost stalno raste do konačnih 40-ak poena razlike.

Najraspoloženiji za igru u ovoj utakmici bio je Juraj Balaško koji je uspio ubaciti čak 51 koš.

čitam...