16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nevjerojatno

Dvojica pijanaca maltretirali susjede na ulici i sukobili se s policijom, a kazna im je – 12 kuna!
D

Općinski sud u Koprivnici kaznio je 36-godišnjaka i 21-godišnjaka iz Prvomajske ulice u Starigradu zbog remećenja javnog reda i mira.

Ne propustite

Dva veseljaka napravila su pravu zabavu u pola bijela dana, a onda su još imali i “razmjenu mišljenja” s policijom.

Općinski sud u Koprivnici kaznio je 36-godišnjaka i 21-godišnjaka iz Prvomajske ulice u Starigradu zbog remećenja javnog reda i mira. Prvookrivljeni D.O. pio je već neko vrijeme i došao do 1,82 promila u krvi i htio je uz svoje veselje imati i glazbenu pratnju. U 16.30 navinuo je glazbu iz bežičnog zvučnika i maltretirao time okolinu, a još je vrijeđao i galamio na dva svoja susjeda.

Drugookrivljeni M.H. imao je nešto manjih 1,17 promila te mu se pridružio u vrijeđanju susjeda, a kada su u 19.15 došli policajci, na ulici je vikao “J**** vas u usta! J**** vam mater! Gamad jedna!”

D.O. je dobio kaznu od 612 kuna, a u to mu se uračunava vrijeme provedeno u pritvoru kao 600 kuna, tako da zapravo mora platiti punih 12 kuna. Drugookrivljeni M.H. napravio je dva prekršaja te je za prvi dužan također platiti 12 kuna, no za drugi 612 tako da mu se penje kazna na 624. Naravno, ako plate u roku, kazna im se još smanjuje, tako da D.O. plaća 8 kuna (!), a M.H. 416. Svatko od njih dužan je još 200 kuna sudskih troškova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×