- Oglas -

Unazad dva vikenda imali smo priliku uživati u jedinstvenoj blagdanskoj atmosferi, na drugačiji način od onog uobičajenog modernog adventa na prvom izdanju Srednjovjekovnog božićnog sajma. Manifestaciju je organizirala Turistička zajednica Grada Koprivnice u suradnji s Udrugom Anno domini. U našem studiju ugostili smo idejnog autora i direktora Turističke zajednice Grada Koprivnice Renata Labazana.

Scena koja je bila postavljena na najstarijem gradskom trgu, ispred Muzeja grada Koprivnice je razmontirana, dio kućica je prebačen na novu lokaciju u gradski park, a dojmovi se još polako skupljaju.

S Labazanom smo porazgovarali o tome kako je ideja nastala, koliko je ljudi sudjelovalo u njenoj realizaciji, a otkrio nam je i razliku u organizaciji Renesansnog festivala i Srednjovjekovnog božićnog sajma.

- Oglas -

Osim o Sajmu, doznali smo i što se to kroz godinu radilo u Turističkoj zajednici, a nismo mogli izbjeći ni temu Renesansnog festivala kojeg već nismo imali priliku doživjeti pune dvije sezone.

Da biste doznali detalje, pogledajte našu emisiju na Epodravina TV.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).