17.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odlični rezultati

Ekipe Crvenog križa Đurđevac druge i treće na međužupanijskom natjecanju u Bjelovaru
E

Natjecao se pomladak iz osnovne škole Molve i ekipa đurđevačke Gimnazije

Ne propustite

Dvije mlade ekipe Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac ostvarile su odlične rezultate na Međužupanijskom natjecanje mladih u Bjelovaru. Riječ je o pomlatku Osnovne škole Molve i ekipi iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.

Molvarska ekipa osvojila je drugo mjesto, s time da im je prvo izmaklo za samo jedan bod. U ekipi su bile Laura Borozan, Lea Varaždinec, Dora Ivančan, Rea Lončar i Tea Rukavina te mentorici Željka Ivandija.

Ekipa đurđevačke Gimnazije bila je treća, a predstavljale su je Regina Halaček, Lana Karšić, Jana Vinković, Korina Jambrušić, Gabrijela Franjić te mentorica Mihaela Osman. U realističnim prikazu ozljeda sudjelovale su Biserka Zobunđija i Ljubica Krznarić, dok su u provođenju pismenih provjera sudjelovale Mirela Paša, Dubravka Jaković i Sofija Paša, koja je ujedno i pomagala gimnazijalkama u pripremanju za natjecanje.

– Zahvaljujemo volonterkama koje su pomagale u provođenju natjecanja – poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×