Burna zabava

EKSKLUZIVNI VIDEO TUČNJAVE Pogledajte trenutak u kojemu je pijani profesor nokautiran na maturalnoj večeri

Pozvana je hitna pomoć i policija, a neslužbeno doznajemo da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

09:50h
0

Vijest o burnoj maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu Podravina jučer je obišla zemlju, a sada se pojavio video trenutka o kojemu svi pričaju – udarca šakom koji je profesor dobio od učenika.


Video prikazuje nekoliko trenutaka prije incidenta i ples učenika, a vidi se i profesor koji je među njima bez majice. Odjednom kroz gužvu u njegovo lice dolijeće šaka, nakon koje on pada na pod, a učenika koji je uputio udarac smiruju njegovi kolege.

Podsjetimo, jedan od profesora škole Obrtničke škole dobio je šakom u glavu na maturalnoj zabavi, a udarac mu je zadao jedan od učenika.

– Profesor si je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozljeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio – doznali smo od osoba koje su svjedočile događaju.

Pozvana je hitna pomoć i policija, a neslužbeno doznajemo da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

Dražen Laljek, glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke, potvrdio nam je kako je zaprimljena dojava i da je jedna osoba ozljeđena, a u tijeku je i kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznati detalji.

Zlatko Martić, ravnatelj Obrtničke škole u Koprivnici nam je rekao da je do njega došla informacija o nemilom događaju.

– Načuo sam, no ništa ne mogu potvrditi jer službena informacija do mene nije došla. Kad bude, mogu samo reći da će škola postupiti u skladu s Pravilnikom škole – kazao nam je kratko ravnatelj.

čitam...