16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
plavci sve vide

Emilio(46) iz Koprivnice očito ne voli policiju pa im je na Facebooku napisao da jedu govna, novčano je kažnjen
E

Na njegovu nesreću, taj natpis je vidio netko od policajaca pa je PP Koprivnica podnijela optužni prijedlog protiv 46-godišnjaka

Ne propustite

Da je nekad bolje, odnosno pametnije pregristi jezik nego izreći svoje mišljenje na društvenoj mreži dokazuje još jedan slučaj kojim se zabavljao Općinski sud u Koprivnici. ovaj put meta je bio 46-godišnji Emilio iz Koprivnice, koji je zgriješio još u travnju prošle godine.

Naime, Emilio očito nije ljubitelj policije i to je iskazao na Facebooku ispod jednog članka na lokalnom portalu. Točnije, napisao je policiji da jedu govna, čime je omalovažavao i vrijeđao policijske djelatnike, odnosno počinio prekršaj protiv javnog reda i mira.

Na njegovu nesreću, taj natpis je vidio netko od policajaca pa je PP Koprivnica podnijela optužni prijedlog protiv 46-godišnjaka. Na sudu su razmotrili taj prijedlog te na temelju dokaza odlučili da saslušanje Emilija nije potrebno. Kažnjen je novčano s 375,16 kuna.

– Prilikom izricanja novčane kazne, prekršajni sud je okrivljeniku uzeo u obzir vrstu i težinu počinjenog prekršaja, stupanj odgovornosti, pa je izrečena zakonski zasnovana novčana kazna u minimalnom iznosu (koja je za ovu vrstu prekršaja propisana u rasponu od 25 do 100 EUR-a ili zatvor do 30 dana), očekujući da će se ovako izrečenom novčanom kaznom postići svrha prekršajnog kažnjavanja i da isti ubuduće neće činiti takva i slična djela – piše u presudi Dubravke Končar-Brodarić.

Kazna nije velika, ali je Emilio doživio određene neugodnosti i vjerujemo da će drugi put dobro promisliti prije nego nešto objavi na popularnoj društvenoj mreži.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×