18.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POVRATAK

Epidemiološka slika je povoljna, župan odlučio da se srednjoškolci od ponedjeljka vraćaju u školske klupe
E

Aktualne brojke i epidemiološka situacija nam ukazuju da trenutno nema velikog rizika za prelazak na kontaktni oblik nastave, istaknuo je župan Koren.

Ne propustite

Na današnjoj koordinaciji županijskog Stožera civilne zaštite kojoj je prisustvovao i župan
Darko Koren raspravljalo se i o modelu nastavka izvođenja nastave u srednjim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.
Župan je kazao kako aktualna epidemiološka situacija otvara mogućnost da se nastava od
ponedjeljka, 15. veljače za sve razrede srednjih škola odvija kontaktno te da će Županija
ravnateljima dostaviti uputu za pripremu takvog oblika nastave što su jednoglasno podržali i svi članovi Stožera.
– Aktualne brojke i epidemiološka situacija nam ukazuju da trenutno nema velikog rizika za prelazak na kontaktni oblik nastave, a vjerujem da će i Ministarstvo znanosti i obrazovanja također ići s takvim prijedlogom. Nama kao osnivačima je ostavljena mogućnost da sami donosimo odluke, a vjerujem kako ćemo o tome sutra razgovarati i na sastanku Hrvatske zajednice županija i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Smatram da sadašnje okolnosti dopuštaju da se učenici vrate u škole, a ovisno o daljnjem razvoju epidemioloških uvjeta koji se uvijek mogu promijeniti donosit ćemo daljnje odluke, zaključio je župan i dodao kako je siguran da će ravnatelji sa svojim suradnicima uspješno organizirati nastavu te apelirao na odgovorno ponašanje i pridržavanje svih epidemioloških mjera kako bi se zaštitilo zdravlje učenika, nastavnika i njihovih obitelji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×