mjesec masaža

EPODRAVINA DARUJE Imamo dobitnicu sjajne masaže na Cerinama, ali igramo se i dalje, osvojite masažu po vašem izboru u Wellness&Spa zoni

Svi vi ostali koji danas niste uspjeli osvojiti nagradu, ne tugujte, igramo se i dalje na našem Facebooku! 

10:45h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Bazeni Cerine u svojoj Wellness&Spa zoni mjesec studeni obilježavaju svojom prepoznatljivom ponudom – masažama! U suradnji s ePodravinom, Cerine vam svaki tjedan daruju jednu masažu.

Prošli tjedan krenuli smo s darivanjima, a sada imamo i dobitnicu! Ona je Mihaela Bartovčak!  Čestitamo, osvojili ste jednu masažu po vlastitom izboru! Svi vi ostali koji danas niste uspjeli osvojiti nagradu, ne tugujte, igramo se i dalje na našem Facebooku!

Od 9. do 28. studenog iskoristite odlične popuste na sve vrste masaža te se opustite, razmazite ili jednostavno bolje osjećajte nakon masaža njihovog iskusnog tima terapeuta kojeg čine Lucija Vidaković, Dalija Škapul, Petra Komes i Jurica Ivančan. Svoju masažu po odličnim sniženim cijenama možete rezervirati svakog radnog dana od 8 do 21 sat, a subotom od 8 do 16 sati vas čeka i dodatno sniženje od 5% na sve snižene masaže.

INFORMACIJE I REZERVACIJE obavite na recepciji Bazena Cerine, na telefonski broj 048 240 570 ili na mail recepcija.cerine@komulanac-kc.hr.

MADEROTERAPIJA (anticelulitna masaža) – NOVO U PONUDI!
Popust 30% na redovnu cijenu 80 kuna

ZDRAVSTVENE MASAŽE:
1. medicinska masaža leđa
2. trigger point masaža
3. miogeloza masaža
Popust 20% na redovnu cijenu 70 kuna

RELAX MASAŽE S PILINGOM:
1. Aromamasaža – popust 30% na redovnu cijenu 130 kn
2. Relax masaža cijelog tijela- popust 30% na redovnu cijenu
120 kn
3. Masaža lica (lice, vrat, vlasište i dekolte) – popust 20% na
redovnu cijenu 50 kuna

HOT STONE MASAŽA
Popust 30% na redovnu cijenu 150 kn