Slavimo zajedno s vama

ePodravina.hr vam povodom rođendana poklanja Advent u Grazu

10:34h
0
Advent u Grazu // Foto: Silvija Turist

Vaš portal ePodravina. hr Vam povodom svojeg prvog rođendana, u suradnji s Putničkom agencijom Silvija turist, poklanja Advent u Grazu.

Termin putovanja je 17. prosinca 2016. godine, a polazak je u 5.30 sati s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Slijedi vožnja preko Slovenije i Austrije te dolazak u Graz, drugi grad po veličini u Austriji, koji je 2003. godine bio proglašen za Europski glavni grad kulture.

Vodimo vas na razgledavanje grada i kulturno povijesnih znamenitosti, nakon čega ćete moći iskoristiti slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima te u gradu i uživanje u predbožićnom raspoloženju odlake se šire ugodni mirisi.

Povratak kući planira se u kasnijim poslijepodnevnim satima.

U aranžman je uključen prijevoz autobusom turističke klase, licencirani turistički pratitelj tijekom cijelog putovanja, razgledanje prema programu jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane,osiguranje od odgovornosti za štetu, PDV, organizaciju i realizaciju programa.

Advent u Grazu // Foto: Silvija Turist
Advent u Grazu // Foto: Silvija Turist

Na vama je samo da se prijavite u priloženom obascu, a mi ćemo uskoro objaviti sretnog dobitika koji će dobiti dvije ulaznice.

Za putovanje vrijede upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici www.silvija-turist.hr ili osobno podići u agenciji.

Turistička agencija SILVIJA TURIST otvorena je u veljači 2011. godine, nakon više od 20 godina duge tradicije te aktivnog sudjelovanja u pružanju usluga prijevoza putnika i turističkih putovanja.

Advent u Grazu // Foto: Silvija Turist
Advent u Grazu // Foto: Silvija Turist

Osnovni cilj turističke agencije je pružanje kvalitetnih i profesionalnih usluga putovanja, rezervacije smještaja te svih drugih aktivnosti koje su potrebne kako bismo udovoljili željama i zahtjevima naših korisnika. Svakodnevnim radom i trudom zaposlenika turističke agencije SILVIJA TURIST nastoje omogućiti korisnicima usluga da pronađu i rezerviraju putovanja ili odmor koji će zadovoljiti sve njihove želje i potrebe, te im tako omogućiti odmor koji su zaslužili.

Silvija turist nudi usluge prijevoza, jednodnevne izlete, dvodnevna i višednevna putovanja
ljetovanja i zimovanja, wellness, izlete za vrtiće i škole, korporativna putovanja, sindikalna putovanja, daleka putovanja.

Organiziraju i usluge smještaja, usluge prehrane, razglede grada u pratnji licenciranih vodiča, prodaju ulaznica za turističke znamenitosti te organizaciju evenata.

za sve informacije možete se javiti na adresi WEST Centar, Domžalska 3, Koprivnica ili putem tel./fax. 048/644-772 GSM: 099/348-8806; 099/348-8800
e-mail: silvija.turist@gmail.com

 

čitam...
Loading...