3.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
Home Izdvojeno EPODRAVINA TV Naši vrijedni knjižničari o brojnim zanimljivim, ali i poučnim sadržajima koje nikako ne smijete propustiti

EPODRAVINA TV Naši vrijedni knjižničari o brojnim zanimljivim, ali i poučnim sadržajima koje nikako ne smijete propustiti

0
EPODRAVINA TV Naši vrijedni knjižničari o brojnim zanimljivim, ali i poučnim sadržajima koje nikako ne smijete propustiti
Foto: Ivan Balija

TEDx je pred vratima, počinje sutra 18 sati, no kako je broj mjesta ograničen, mjesta više nema, a na repertoaru su govori šestorice i više nego zanimljivih sugovornika.

Da bi najavili događanje, ali i dotakli se brojnih tema o životu knjižnice, u studio ePodravine stigli su Ida Gašpar, knjižničarka iz Dječjeg odjela i Petar Lukačić, iz Odjela za odrasle. Osim njih, u gostima nam je bio i robot iz makerspace-a.

Ida je pobrojala razne aktivnosti i radionice koje su na raspolaganju najmlađima te predstavila nove naslove koji su ovih dana stigli u knjižnicu.

Knjižnica se neprestano mijenja i ide ukorak s vremenom pa su tako najmlađima, koji još ne čitaju, a i za roditelje kad nemaju vremena, na raspolaganju digitalne slikovnice, a uskoro se sprema novi projekt s još više ovakvih slikovnica, na temu mitologije.

Rekla je i sve o makerspace-u, gdje je u utorak na rasporedu predavanje Lexie – radost čitanja, na koje se još uvijek možete prijaviti.

A knjižnica ima i aplikaciju putem koje možete baš sve, pa čak i produljiti knjige sa samo par klikova, naravno možete ih i naručiti, vidjeti koje su knjige dostupne…

Što još nudi, koji bi vas programi mogli zanimati i zašto je baš knjižnica pravo mjesto za vas, pogledajte i poslušajte u videu ePodravina televizije.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
×